Jag är ju så sen med allt just nu. Idag har jag lyckats ta tag i julkorts fotografering och hoppas nu på att hitta någonstans här i Gbg som har snabb printnig. Jag har varit duktig och skrivit ut texten på korten innan jag reste och jag brukar faktiskt skriva ut fotona på skrivaren hemma det funkar oftast fin fint. Men det gick liksom inte att ta julkort i London i år det fanns ju nästan inget julpynt hemma och gran struntade vi i eftersom vi firar jul här Sverige och snön hade för längesedan töat. Nu blir det att leta printbutik och skrapa ihop adresser för självklart ligger adressboken kvar i lådan i hallen. Men allt grejar sig, och visst kan det vara trevligt att få ett kort lite eftersläntigt. Jag menar det är ju inte var dag man får kort och brev nu i internetvärlden. ;)

Jag har nu valt att mixa 4 kort då jag har lite svårt att välja.


Foto: Viki Petersson copyright 2010


Foto: Viki Petersson copyright 2010


Foto: Viki Petersson copyright 2010


Foto: Viki Petersson copyright 2010

Och eftersom Örni hunden inte är här i Göteborg än så kunde han inte vara med på julkorten med Polly i år men de som jag vet uppskattar ett kort på världens finaste hund får ett på honom med på insidan av korten :)

Vi träffade pollys gudmor Frida och gick för att se ljusspelet på Avenyn. Jätte fint och mysigt men glöm inte vantar och mysse för fybubblan va kallt det är. Som tur var gick P med på att ha tjockis jackan. Hon har ju vägrat den innan hon gillar inte klumpiga kläder så jag sydde en yllekappa med vaddfoder till henne istället men slängde ner den tjockis jackan i väskan i hopp om att hon skulle ändra sig. Tjockis jackan är båda vadd fodrad och fuskpälsfodrad så den är gosigt varm.


Foto: Viki Petersson copyright 2010


Foto: Viki Petersson copyright 2010

Herregud va tiden går och va dålig jag är på mitt bloggande.

Jag är ju nu julledig/mammaledig. Tanken är att jobba i Januari men man vet ju aldrig när lill kille kommer så jag vill inte ha shoppen öppen och kunderna blir besvikna på att varorna dröjer. Jag har gjort så man kan se kläderna på webshoppen men man kan inte handla genom den. Mejla mig bara om ni vill ha något så grejar jag det. vikipetersson@hotmail.com

Det blev mycket små syande innan jag reste till Göteborg. Mycket saker som legat och väntat på att bli klara, julklappar, beställningar och kläder till Polly. Vår tjej e ju en lite tjej men nu har hon vuxit ur mycket de sista veckorna att jag var tvungen att fylla på med 2 nya jackor, klänningar och byxor. 

Jag förberedde även bodys till Linköping förra veckan som tyvärr inte bidde klara utan får bli tidiga vår bodys istället för julklappar. 

Jag måste erkänna att jag är ganska gravid trött och det finns liksom ingen ork. Det blir badning varje kväll eftersom jag har så mycket förvärkar. Nej nej nej jag klagar inte för har man legat i 5 veckor i början av graviditeten så är detta inget. Men ni kunder kan ju tycka att jag blivit latmask om ni inte får lite info ;)