Denna vecka har vi blivit med dubbelvagn det bidde en Brio Duette i svart matt tyg. Vi test körde jag och lillsyrran som oxå väntar smått igen. Den har fullt ligg läge så det blir softlift och polly får sitta med kudde bakom.  Jag älskar ju mina vintage vagnar men kom till slutsatsen att Polly behöver kunna sova i vagnen ibland. Vi har köpt en syskonsits till den fina gamla Emmaljungan men det blir ju lite dumt om hon somnar där. Nej det får bli Brion de dagar vi e ute och busar hela dagarna. Det finns dock en risk att jag fastnar i de små platserna som är till för barnvagnar i London bussarna men jag tar den risken ;)Emmaljungan kommer ha syskonsitsSverige liggvagnen den har gjort sitt hjulen är så dåliga.


Emmaljungans sittdel får funka senare med ståbräda


Lilla Silvercross-sulkyn kommer att användas för bara ett barn

 

 

Brio Duette men vi har köp en svart matt tyg.

 

 

 

 

 

Det blev inget bloggande förra måndagen. Kom hem från Sverige på söndagsnatten och hade inget ork på flera dagar.
Nu börjar jag närma mig att Stockholmsbutikernas kartong är full med saker. Jag kommer att skicka på torsdag så jag hinner jobba idag måndag och även på onsdag.
Jag hade egentligen tänkt mig att ta ledigt i eftermiddag när vi har nanny och gå ner till Camden och köpa lite höst kläder i seconhandbutikerna. Jag är ju i vecka 24 nu och börjar bli riktigt stor, magen är inte liksom inte så fin i tajtare kläder som jag kunde ha med Polly. Det kan ju vara för att vi ska få en pojk denna gången (vi har tjuvkikat) eller så är jag helt enkelt fetare denna gången. Inte jätte kul men som en kompis sa till mig när jag var gravid förra gången. - Att få barn är en uppoffran på kroppen men definitivt värt det och så sant e det.
Jag kanske dock ska erkänna att jag har lite av extra kärlek för salmiakki Finsk salmiak som jag köper i Scandium butiken på Marleybone highstreet så jag är inte en av de duktiga gravida som dricker smothis och tar en morot istället. Nej jag mölar i mig Salmiakki okej inte mölar men en och annan slinker ner. :)

Luvor 199:-

 

 

Fleeceoveraller

 

 

 

 

 

 

Hjälm stretchmössor och luvor med skärm 199:-

 

 

Overall fleecefodrad 699:-

Foton: Viki Petersson copyright 2010
I lördags tog vi oss till skandinaviska mässan. En mässa för att sälja skandinavium till Londonborna. Oj oj va folk det var. Man kom varken hit eller dit.
Polly lyckades dock förälskade sig i ett tält som pappi inte kunde låta bli att inhandla. Tyvärr fanns där inte riktigt något att äta vilket var en miss jag hade sett fram emot lite köttbullar och annat svenskt gottigt. Men tji fick vi och åt lunch på pizza express istället.

Foto: Viki Petersson copyright 2010