Nu blev det lite tokigt med detta inlägg. Glömde liksom lägga ut det i lördags. Gravid snurr kallas det :)

Vi började staden besöket på lolas cupcakes på Selfridges. Så goda små muffins i massa smaker, men framförallt har de fantastiskt gott decaff kaffe. I England dricker man inte vanligt kaffe när man är gravid och för att behålla freden hemma följer jag detta...oftast :) Jag har köpt med mig bönor hem men är man på stan och strosar är det ett måste att ta sig till Selfridges istället för att dricka blaska någon annanstans. Kolla in hur söta dom är de små gottiga.


Jag fick efter strosande med kompisen och lunch lite dåligt samvete eftersom fredagar är utflyktsdag för oss och det blev lite trist för P. Så jag lämnade sällskapet och jag och P köpte varm majs som hon åt med sked i vagnen och strosade ner till Hamleys, den stora leksaksaffären. Dom har en tjej våning som är fylld med saker i rosa , herregud va galet och det får mig att bli förbannad och illamående. Tjej ska gilla rosa och tjejiga saker halsband, dockor och massor med hello kitty och på kill avdelningen ja där e det killiga saker. URK på dom inte konstigt att killar inte får leka med dockor här. Pappa själv vågar vell inte gå in i rosa dimman och kolla på docka.
Nu blev jag ju lycklig i själen när polly fastnade på avdelningen med tåg. Där var i över en timme, vi tog kisse paus och körde tåg igen. Jag själv var en tjej som älskade tåg. Så här ska köpas BRIO tågbana jag har redan börjat leta på e-bay.
En underbar film att kika på när tex sjukdom hälsar på. Spysjukan :(

http://www.youtube.com/watch?v=BaOqMuOTsOc&feature=player_embedded

Nu har jag sytt madrass och ett huvudskydd till lillkillens åkpåse. Åkpåsen är köpt på loppis och Polly har använt den flitigt, men den börjar bli lite kort nu och jag hade tutr att hitta en längre  för 70:- på loppis nu i julas :)  Till madrass och huvudskydd använde 2 gamla vagn madrasser jag hittade hemma hos mamma och klädde madrassen med ett gult stretch tyg som lätt går att tvätta och huvudskyddet i ett fin fint mönstrat tyg som funkilerar bra att ligga och titta på oxå. Kände att jag ville ha huvudskydd, dubbelvagnen är ju inte så bred och den hjälper vell lite om P knölar omkring. När vi använder enkelvagnen så funkar det ju bra med bara åkpåse och snart vänner är våren kommen tjohoooo!!! och då räcker det ju med filt.
Här kommer bild på sängen jag klätt invändigt. Gjorde det lätt för mig denna gången och använde att gammalt fint täcke som jag även har använt och gjort en sittdyna till den bruna sittvagnen. Så lätt och smidigt, man slipper ju sätta vadd när man använder ett täcke, det är ju liksom redan gjort. Sängen köpte vi på e-bay för 150:- inkl frakt. Så galet bra!!! Vi fick även madrass, 4 formsydda lakan och 4 vita filt filtar till. Ibland har man tur :) Den är lite större än korgen vi använde till Polly så jag hoppas han kan ligga i de längre. Vi har ett litet sovrum och det blir så trångt med spjälsäng där. Så ju längre han kan sova i denna sängen desto smidigare. När han sedan är redo att sova i annat rum får Storasyster vara så snäll och dela rum med lillebror.