Vilken skön känsla att få sitta vid symaskinen och njuta med P1 på webben i bakgrunden och en snosande bebis i liften på klippbordet.
Det fick bli börser som redan var tillklippt. Jag använder min lill börs till nappar och får plats med 3st, men de funkar ju till vad som. Dom har vitt plastfoder och kan tvättas om de blir smutsiga.

Pris 99:- kronor


Foto: Viki Petersson copyright 2011


Foto: Viki Petersson copyright 2011

Polly har alltid varit en tjej som inte har tid att sova. Härom natten bestämde hon sig för att rita på sin blackboard i en timma. Jag kunde inte skicka henne i säng när hon förklarade för mig att hon nu ritade en fisk och öga öga och nuki som är katt och öga öga väldigt imponerande.Foto: Viki Petersson copyright 2011


Idag har det varit en underbar vårdag här i London så det blev en busdag på Zoo tillsammans med Pollys kompis Agnes och mamma Jennic. Solen och busungar gör en så glad i själen.
Jag var så kluven till detta med Zoo speciellt när man varit i Afrika och sett djuren lyckligt fria springande omkring.  Men sen såg jag ett program om London Zoo på tv och hur mycket gott dom gör så det får bli ett nytt årskort.

Här är deras egna ord  https://www.zsl.org/
The Zoological Society of London (ZSL) is a charity devoted to the worldwide conservation of animals and their habitats.

Our belief is that a diverse and healthy natural world is valuable in its own right and is essential for ensuring secure and healthy lives for people. We seek to motivate others to take conservation action in their daily lives.

Foto: Viki Petersson copyright 2011