Japp det är en lakrits-pipa utan fjong. Jag hittade den i en liten kiosk här väldans nära. Det finns nästa inget gott godis här i England, tycker jag alltså! Nu äter jag ju inte choklad för jag får migrän av det, så en hel del Engelskt godis går ju bort för mig. När jag hittar något gottis som jag gillar så blir jag saligt lycklig, man måste dock vara försiktig och veta att skenet bedrar många gånger.

Men denna gången gott folk, trots att den inte har någon fjong, så är det bannemej en riktig lakrits-pipa, detta må tyckas fjantigt för er i Svea, men för mig i det äckliga-godiset-landet är det mega STORT. :)
Slank in på en slags loppis på vägen hem från parkbus med familjen i eftermiddags.
Det bidde en väska till lill tjejen, lite twinkly så den gick hem.


4st typ finare ÖL glas, vi har lite klumpigare blå men dessa känns roligare att ta fram vid fest, och fint med olika färger.och sen höjdpunkten ..... SNÖRE-KATTEN ink sax
Man stoppas snöret i katten, pillar ut snörstumpen genom munnen och hänger den på väggen, sen drar man så mycket snöre man vill ha och snipp snipp med lill saxen.


Foton: Viki Petersson copyright 2011


Äntligen fick vi tid och killen som målar ansiktsmålning på Zoo fanns på plats. Barnen får välja bland massor av olika målningar Pink/purple tiger blev Pollys val, precis som tjejen som var på tur innan oss.
- Målat den några gånger eller?? frågade jag killen och log. 
-OH YES!! va svaret.  :)

 

Foton: Viki Petersson copyright 2011