För första gången var vi och 4 kompisar på sciencemuseum idag.
Det var skoj, vi var i källaren i the garden där har dom en lekavdelning för barn 3-6år
°
Där fanns vatten lek. Fantastiskt kul och barnen fick låna skyddskläder. Men det hade behövts mer täckade kläder än så och gärna gummistövlar. Så packa väskan ordentligt med just regnkläder eller ett helt gäng ombyten.
Jag har faktiskt oftast ombyten med för har man gjort missen en gång med läckande-blöja och inga nya kläder så har man ju lärt sig. JA! man ska ju lära av sina misstag. :)
°
Sen smet vi över och lunchade på Naturhistoriska, dom har en väldigt bra och barnvänlig restaurang där. Det är alldeles bredvid och barnen ville gärna till dinosaurierna så det passade fint.
Två softa tjejer tog paus på golvet efter dom hälsat på T-rex.
°
Det här var nog dagens chock. Hahaha ja vi fick oss ett gott skratt. Det var väldigt längesedan jag var just i
Human biology avdelningen. Men! att jag missat denna jätte-bebis. Tjejerna de var lite fascinerade, de tittade, sprang till stället där de visade film om från spermie till bebis och sen tillbaka till jätte-bebisen, sen film, sen jättebebis sen film och sen jätte-bebis. Japp smått fascinerade.
Polly frågade efter en stund om bebisen hade bajs på magen och jag körde ett försök med att förklara navelsträngen. En slang som går från naveln som bebisen får mat i när den är i mammas mage och där va det .
Det var inte som när Pappi Will sa då Polly berättade kvällens sagan om en nyckelpiga på ett grönt-blad, och vet du Polly! varför bladet är grönt!
-Its chlorophyll that give plants their green colour. :)
°
Foton: Vicki Petersson
Lek och stoj och stoj och lek och lite bråk på det.
Men mest kärlek mellan barnen idag och det gör mig lycklig. ♥



1 kommentarer

Mikaela de Ville

25 Feb 2012 10:37

Tack för en fredag lika bra som alltid! Kram M&V

Kommentera

Publiceras ej