Foto: Vicki Petersson
.
Det är ju alltid trevligt med lite extra frukost-sällskap. 
God fortsättning på midsommarhelgen.
.
 
 
 
Foto: Vicki Petersson
.
I förra veckan sydde jag vännens brudklänning och i Söndags var det bröllop.
Det var kärlek på högsta nivå och hon var så underbart vacker vännen min, i sin 50-tals inspirerade klänning.
För er som inte vet så är jag utbildad klänningsskräddare och har sytt en massa fina brudklänningar under de 10-åren då jag hade Mino atelje i Karlskrona. Jag sydde då på beställning och ritade kläder ihopa med kunden.
.
Vännens klänning är sydd i Thai-siden med en liten cape i spets.
Spetsen fina kant använde jag fram på capen och klippte ut spets och sydde i halsringningen.
Två tunna öglor i tai-siden som knäppning med runda klädda-knappar fram. Klädda-knappar och öglor syddes även på det breda bandet i midjan bak på klänningen för att få en fin effekt av välarbetat och gammeldax.
.
Klä knappar kan man få slagna i sybehörsbutiker och ibland även symaskinsbutiker.
.
Hipp hipp hurra H&S. Må ni leva lyckliga i alla era dagar.
.
Mazel Tov betyder lycka till
 
Attanspattansbananprutt där gick kameran sönder. There war a BANG sa jag till mannen i kamerabutiken. I can see that fick jag till svar och jag nästa började gråta. Min Canon 350D har jag alltid med mig den hänger på sidan av mig eller runt handtaget på vagnen. Utan den är jag som naken. Så nu är jag naken. Vi kontaktar dig inom 10-dagar för ett prisförslag och OM vi kan laga den... okej pep jag och insåg att Sverige-resan blir utan min älskling hängandes slående mot höften. Den har faktiskt varit kass ett tag. Skärpan har inte varit som den brukar och sen var det ju detta BANG då Bosse fick tag i bandet och den for i golvet. Korkade jag och väldigt oansvarigt då han kunde fått den på foten och oj va det hade kunnat gå illa.

Igår test fotade jag och nära bilder var okej men inte de lite längre ifrån.
Idag när jag grejade med kameran ville den inte alls och klickade inte ens.

JO visst! jag skulle vilja uppgradera men det kostar och jag tänkte att jag inte var redo för det just än. Om 10 dagar får vi se/höra vad de säger. tills dess får ni efter detta inlägg hålla tillgodo med bilder från lill-kameran en Canon SD780 is som jag egentligen köpte på e-bay till Polly för en otroligt billig slant. Den är fin fin men går ju inte att jämföra med älsklingen förståss.
Hoppas inte dessa 2 är mina sista bilder med 350.in

Foto: Vicki Peterson