Vi var på bröllop i Karlskrona och det var så fint och sånt gillar jag.

Det var jag och barnen och det blir lite galet upponer när man inte är en bläckfisk. Vigseln var ute i det gröna och Polly ville så gärna till brudparets dotter Ella som var näbb men man vill ju inte störa i det fina. Det blev lite svårt, Ella hon är ju liksom kompis och det går inte att förklara för en 2.5 åring att nu står vi still och lyssnar så vi gick en bit ifrån. Jag lurade Polly att springa efter en fjäril och vi letade efter det godaste äpplet i äppelträdgården som hon kunde gnaga på.
Det var en perfekt sensommardag.

Sen var det ett långt mingel i trädgården, sånt gillar jag och barnen kunde busa. Bosse han sov i vagnen så han gillade nog det han me.

Det blev middag med buffe och jag och Polly drack fruktsoda, jag i vinglas och polly i snapsglas hihi Sånt gillar jag! Polly hon körde som vanligt sitt eget race med matlek och gud vet vad. Bosse satt i vagnen och knaprade majsbåge i ett hörn, han körde sitt race han me. Mormor och moster kom och hämtade barnen vid 19 och jag fick några timmar att kalasa själv. Det var en skum känsla, jag tänkte nog lite för mycket på de små, det blir lätt så för en hönsmamma. Men jag kacklade.... lite för mycket som alltid (Hmm) och sen svängde jag mina lurviga till både schlager och salsa, jag vägrade dock dansband kunde liksom inte få in takten utan det blev lite som en strutsdans. Ja ni vet säker känslan så det var bara att ge upp.

Det var ett fin fint bröllop men en kärlekskänsla och sånt gillar ju jag :)

/puss på er!


Foton: Viki Petersson copyright 2011
Nu blev det så att jag inte hann lägga ut inlägget i onsdags, så jag kör den en vecka sen SORRY!!

Vi är i Sverige igen för att gå på bröllop och umgås med familj och vänner. Det har varit en underbar sensommar sol som tittat på oss sedan i lördags. Barnen och jag har bara gjort kul saker som dom gillar så ingen shopping eller loppis. Imorgon tar vi tidiga tåget till Karlskrona för att träffa mer vänner och gå på bröllop.

Bebis Bosse har blivit stora killen och fått 4nya framtänder han kryper och kolliken är borta så han somnar oftast vid 19.30 och sover gott till runt 23.30 då det blir första nattamålet. Sen äts det några gånger till under natten. Men jag tänker inte klaga nu när han sover längre stunder än innan.

Jag lyckades klä om dubbelvagnen jag fyndade på Blocket under helgen. Sydde sitsen på lördags kvällen och sufletten under söndagskvällen. Det var lite joxigt att sy hemma hos syrran men den blev helt okej så nu har vi en fin dubbelvagn som bor i Sverige. Vi får se om det inte blir en till England oxå när vi säljer Viben till vintern.

Jag hade tänkt att dokumentera när jag klädde om vagnen men det fanns ingen tid till det. Det går självklart bra att mejla mig och fråga om du går i klä-om-vagn-tankar så ska jag försöka hjälpa till så gott jag kan. vikipetersson@hotmail.com


Bus i Slottskogen med nya vagnen.
så här såg den ut innan pimpningen :)


Kurragömma i Slottis


Titttut!

Sen blev det pick som Polly säger.


Universeum. Vilket kalas bra ställe. Vi har nu årskort 445:-
istället för det galna priset 160:-per gång.
Leksalen längst ner är helt underbart bra.

Foton: Viki Petersson copyright 2011
Vante på engelska heter ju mitten. Det tycker jag låter fint, nästan som kitten liksom och de här stretchvantarna de e mjuka som en kattunge inuti för de e fodrade med mjukis-fleece :) De har gummiband mellan sig så de inte busar iväg!!

199:- paret, finns i storlekarna 6mån-1.5år och 2-4år


Foto: Viki Petersson copyright 2011