Så blev det Engelsk Jul med en tomte som knör ner i skorstenen och lägger paket i strumpor och under granen. Tur att tomten har små händer här för jag hade köpt långa men smala strumpor och ner skulle en sprattlande rund badfisk till Bo, ett Lola målar förkläde till Polly och en trådlös Iphone högtalare till storasysters son. När barnen kom ner på morgonen så var Pepparkakshuset klart, glittrande på lång-skänken. Den stora strå Bocken stod vid och klapparna låg under granen och Pollys ögon var stora som tallrikar. Bosse han förstår inte riktigt i år men han hängde med och kollade glatt in de små aporna dom längst ner i pepparkakshusets högra fönster :)
Champagne frukost till oss vuxna och Sprite till de yngre.


Sen öppnar man paket på morgonen. Jag vet inte om det är Engelskt eller en tradition från Wills  men käckt för då blev det ju inget tjat om det hela dagen utan en massa lek med presenterna istället. Polly fick äntligen den efter tjatande sparkcyklen med hjälm och regeln ENDAST I PARKEN!! Det blir inget körande på trottoaren här inte. Töntigt, kyckling föräldrar eller bara normalt vett. Jag välj du!! Vi föräldrar vi är ju olika, tycker olika och oroar sig olika mycket. Men bästaste klappen det var Hello Kitty göra plast lappar maskinen. Ha ha ha underbara unge!! Hon har så suktat efter denna varje gång vi varit i stan och det har varit många tårar och en envis mamma som sagt Nej! Nu är den hennes och det har redan spenderats timmars grejandes med den.

Bästa bilden!! Så kul det blir när P stjäl min kamera (ibland). 
Här en glimrande bild på en trött mammi som gnuggar sina ögon raklång på vardagsrums golvet.Vilken fantastisk fin dag att minnas för alltid, våran Lill-Bosses första jul.

Foton: Viki Petersson copyright 2011